background

Antalya Bulaşık Makinesi Onarım

Bulaşık Makinesi Onarım ve Tamircisi, Bulaşık Makinesi Bakımı Antalya

Antalya Bulaşık Makinesi Onarım
Beko Beko ServisiBeko marka buzdolabı tamiri ile birlikte yaz ve kış yaşadığınız sorun ve şikayetler bundan sonra kaliteli servisimiz ile son buluyor. Firma olarak bizim özenle çekindiğimiz ve yaşanmaması için çaba sarf ettiğimiz konu tamirden ziyade problemin kaynağının tespitidir. Antalya Beyaz Eşya Servisi olarak yaptığımız metod servis uygulamalarının arkasında duruyoruz. Cihazlarda dijital ekranlarda arıza kodları sergileyerek klima cihazında ne gibi sorun olduğunu kodları sorgulatarak öğrene bilirsiniz.
Antalya Beyaz Eşya Servisi olarak her marka market soğutma dolapları, market reyonu, vitrin tipi soğutucular, teşhir dolapları, endüstriyel soğutucu buzdolabı, soğutma dolapları, endüstriyel buzdolabı imalatı, reyon buzdolaplarını Antalya tamir ve periyodik bakımlarının hatasız servisliğini yapmaktayız. Antalya Beyaz Eşya Servisi olarak çamaşır makinesinde zamanla ortaya çıkan arızaları yerinde gideriyoruz. Makinenize elektrik gelmemesi, soğutmama, buz yapma gibi sorunlarınızda tarafımıza iletilen tüm arızalarda uygulama servis elemanlarımız müdahale etmektedir. Antalya Beyaz Eşya Servisi tarafından cihazınıza yapılan tüm arıza tespitleri sonucunda cihazınız güvenilir bir biçimde karşınızda durmaktadır.
Kombinizin çabuk bozulmaması için kalorifer tesisatındaki suyu sıkça değiştirmeyin. Eğer siz de beyaz eşyanızı doğru ellere güvenle teslim etmek isterseniz mutlaka bizi 0552 219 6259 aramalısınız. Klimanızı ilk çalıştırdığınızda bir koku çıkıyorsa klima temizliği yaptırmadan o klimayı bir daha asla çalıştırmayın.
Antalya Işıklar Bulaşık Makinesi Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Santral Bulaşık Makinesi Onarım, Memurevleri Bulaşık Makinesi Onarım, Güzeloluk Bulaşık Makinesi Onarım şeklinde Antalya ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA 2423445344   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Arıza kaydı bırakmanız halinde kısa bir sürede müdahale ediyoruz

Kısa sürede çözüm

×
×
  2423445344   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım