background

Arçelik-Beko Yıldız Arızası - Antalya Çamaşır Makinesi Bakım-Onarım

Çamaşır Makinesi Arızası, Bakım-Onarım ve Arızaları konularında bilgiler

Arçelik-Beko Yıldız Arızası - Antalya Çamaşır Makinesi Bakım-Onarım
Antalya Beyaz Eşya Servisi olarak zamanın değerini biliyor ve en kısa sürede çözüm üretiyoruz. Çamaşır makineniz su tahliyesi, yıkama, ısıtma sorunu, programda takılma gibi problemler çıkartıyorsa yapmanız gereken en özel şey bizleri 0552 219 6259 aramak olacaktır. Yıldız Beyaz eşya servisi yapılan servis işlemlerine 1 yıl parça garantisi vermektedir.
Bilindiği üzere hava olmadan yanma da olmaz. Son teknolojili gelişmeleri kendi bünyemiz içerisinde barındırarak kaliteli malzemeler sonrasında kısa sürede problemleri yok ediyoruz. Antalya ilinde beyaz eşya usul servis hizmeti veren kuruluşumuzun tek amacı müşteri memnuniyetini ön planda tutabilmektir.
Antalya Beyaz Eşya Servisi olarak çamaşır makinenizin bakım, onarım, tamirat çalışmalarını hızlı ve kaliteli bir durumda yapmaktayız.
Antalya Yıldız Çamaşır Makinesi Arızası hizmetlerimiz yanısıra, Yeni Emek Çamaşır Makinesi Arızası, Şelale Çamaşır Makinesi Arızası, Şafak Çamaşır Makinesi Arızası, Kütükçü Çamaşır Makinesi Arızası şeklinde Antalya ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA 2423445344   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Arıza kaydı bırakmanız halinde kısa bir sürede müdahale ediyoruz

Kısa sürede çözüm

×
×
  2423445344   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım