background

Arçelik Onarım - Antalya Esentepe Klima Özel Servisler

Klima Onarım, Bakım ve Tamiri konularında bilgiler

Arçelik Onarım - Antalya Esentepe Klima Özel Servisler
Yapılan müdahale devamında yedek parça gerekli olursa sizleri bekletmeksizin gelmiş oldukları tam donanımlı araçlardan temin ederek sorunu en kısa zamanda çözümlemektedirler. Kusursuz tamirat ve onarım işlerimiz ile sorununuzun tekrarlamasının önüne geçerek sizleri artı masraflardan kurtarmaktayız. Yaşamımızın her anında bizlere kolaylık sağlayan beyaz eşyaların ve klimaların ummadığımız bir anda arızalanmasını önlemek için gerekli kontrollerinin düzenli yapılması gerekmektedir. Antalya saygın ve ilerici bir kuruluştur.
Kombi tamiri durumunda çalışanlarımıza sorulan sorulardan bir tanesi de antifiriz kullanımıdır.
Antalya vestel servisleri içerisinde ilk sırada yer alan vestel servisi firmamız; mevzusunda uzman ve yetkili vestel Esentepe servisi elemanlarımızca vestel ürünlerinizin bakım ve onarımları en kısa zamanda giderilerek 1 yıl garantili olarak iade edilmektedir. Antalya Beyaz Eşya Servisi olarak farklı olduğumuzu düşünüyor ve bu konuda kendimize güveniyoruz. Değişen parçalar için 1 yıl garanti süresi vermekteyiz. Görevlerinde uzman personeller ile çalışmaktayız.
Antalya Esentepe Klima Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Ögretmenevi Klima Onarım, Yeşildere Klima Onarım, Göksu Klima Onarım, Arapsuyu Klima Onarım, Sarısu Klima Onarım şeklinde Antalya ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA 2423445344   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Arıza kaydı bırakmanız halinde kısa bir sürede müdahale ediyoruz

Kısa sürede çözüm

×
×
  2423445344   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım