background

Çamaşır Makinası Bakımı ve Onarımı - Antalya Yıldız Ücret

Çamaşır Makinası Bakımı ve Onarımı, Yıldız Çamaşır Makinası Tamir, Çamaşır Makinası Bakım ve Onarım

Çamaşır Makinası Bakımı ve Onarımı - Antalya Yıldız Ücret
Ekiplerimiz son teknolojiye uygun donanım ve sürekli alınan cihaz eğitimleri ile tam donanımlı olarak hizmet sunmakta ve meydana çıkan arızalarınıza çözüm üretmektedir. Yanlış ve bilinçsiz kullanımlar bulaşık makinelerinin kullanım ömrünü kısaltabilmektedir.
Değişecek parça, parça fiyatı ve işçilik fiyatı belirtilerek kabul etmeniz doğrultusunda cihazınızın tamir veya bakım aşaması yapılır. Fırınlarda direnç yardımıyla ısıtma gerçekleştiren yanı sıra tüp kullanan çeşitler de vardır. İlk üretildiği yıllarda temizlik cihazlarının büyüklüğü ve ilk tasarımlarından kaynaklanan kullanım zorlukları başlı başına ev ya da iş yeri süpürücülüğü diye bir meslek oluşmasına neden olmuştu. 0552 219 6259 çağrı merkezimiz 7/24 hizmet vermektedir.
Antalya Yıldız Çamaşır Makinası Bakımı ve Onarımı hizmetlerimiz yanısıra, Yenidogan Çamaşır Makinası Bakımı ve Onarımı, Atatürk Çamaşır Makinası Bakımı ve Onarımı, Dokuma Çamaşır Makinası Bakımı ve Onarımı, Burhanettin Onat Çamaşır Makinası Bakımı ve Onarımı, Meydan Kavagı Çamaşır Makinası Bakımı ve Onarımı, Portakal Çiçegi Çamaşır Makinası Bakımı ve Onarımı şeklinde Antalya ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA 2423445344   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Arıza kaydı bırakmanız halinde kısa bir sürede müdahale ediyoruz

Kısa sürede çözüm

×
×
  2423445344   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım