background

Kızılarık Arçelik-Beko Tamiri Servisi - Antalya Bakım

Derin Dondurucu Tamiri ve Bakım, Derin Dondurucu Bakımı Antalya

Kızılarık Arçelik-Beko Tamiri Servisi - Antalya Bakım
Kurumsal anlamda teknolojinin tüm imkanlarını siz değerli müşterilerimiz için yoğun bir durumda harcayan firmamız sektöre kazandırdığı katma değerlerle tüm müşterilerinin takdiri ve beğenisini kazanmıştır. Arızalanan veya bakım ihtiyacı hisettiğiniz Arçelik-Beko ve diğer marka tüm buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, klima modelleriniz için usul destek ve garantili yedek parçalarımızda yerinde servis hizmeti sağlamaktayız. Kızılarık Beyaz eşya servisi yapılan servis işlemlerine 1 yıl parça garantisi vermektedir.
Müşterilerimizin uygun fiyat, cazip ödeme imkânlarıyla cebini de düşünmekteyiz. Evlerimizde kullandığımız bu tarz ürünlerde bakım oldukça önemlidir.
Özellikle süt gibi hayvansal gıdalarda ya da tavuk etinde ki bozulmalar zehirlenmelere dahi sebep olabilmektedir. Klima tamiri gereken bir yapı olur ve siz bu durumu ertelerseniz, belkide o arızalanan klimayı hiç kullanamayabilirsiniz. En hızlı boyutda sorunuza çözüm olabilmek adına hizmetlerimizi gerçekleştiririz. Kurulduğumuz günden bu yana müşteri odaklı belirlediğimiz prensipler gereği sizlere beyaz eşya, klima ve kombilerinizin arıza giderimi dışında ödeme mevzusunda da cazip ve uygun fırsatlar sunuyoruz.
Antalya Kızılarık Derin Dondurucu Tamiri hizmetlerimiz yanısıra, Beşkonak Derin Dondurucu Tamiri, Fatih Derin Dondurucu Tamiri, Barış Derin Dondurucu Tamiri şeklinde Antalya ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA 2423445344   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Arıza kaydı bırakmanız halinde kısa bir sürede müdahale ediyoruz

Kısa sürede çözüm

×
×
  2423445344   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım