background

Klima Bakımı ve Onarımı - Bosch Onarımı Özel Servis

Klima Bakımı ve Onarımı ve Onarımı, Klima Arızaları Antalya

Klima Bakımı ve Onarımı - Bosch Onarımı Özel Servis
Mobil servis anlayışı ve güçlü uygulama kadromuz ile 7/24 hizmetinizdeyiz. Bosch markası beyaz eşya alanında gerek kalite gerek fiyat alanında sunduğu özellikler nedeni ile bir çok kişi tarafından tercih edilmektedir.
Burhanettin Onat Bosch servisi 7/24 yanınızdadır. Halılarınızın temizliği için kullanılan 6 adet son sistem makine 1 adet su arıtma cihazı ve kapalı kurutma alanı ile amacımız sizlere kusursuz hizmeti sunmaktır. Kombileriniz özellikle de son zamanlarda üretilen herhangi bir markanın herhangi bir kombisi en düşük enerji ile en profesyonel verimi sağlayabilecek şekilde tasarlanan kombilerden meydana gelmektedir. Bosch buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ve klimalar için her türlü ariza ve onarım işlemleri için bize 0552 219 6259 ulaşabilirsiniz.
Antalya Burhanettin Onat Klima Bakımı ve Onarımı hizmetlerimiz yanısıra, Güzeloluk Klima Bakımı ve Onarımı, Tarım Klima Bakımı ve Onarımı, Gençlik Klima Bakımı ve Onarımı, Kızıltoprak Klima Bakımı ve Onarımı, Erenköy Klima Bakımı ve Onarımı, Su İşleri Klima Bakımı ve Onarımı, Varsak Klima Bakımı ve Onarımı, Konuksever Klima Bakımı ve Onarımı şeklinde Antalya ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA 2423445344   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Arıza kaydı bırakmanız halinde kısa bir sürede müdahale ediyoruz

Kısa sürede çözüm

×
×
  2423445344   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım